Bezoek ons

Evenementen

Ontdek onze aankomende evenementen en workshops

Ontdek onze evenementen

kerstproeverij

Ervaar onze kerstproeverij op 16 & 17 december

Ervaar een unieke kerstsfeer tijdens de kerstproeverij in De Graanrepubliek op zaterdag 16 en zondag 17 december. Kom langs voor verschillende workshops, proeverijen en een prachtige selectie aan streekproducten. Geniet van de Eggens proeverij, leer alles over het bierbrouwproces van onze brouwer, kom alles te weten over het maken van whisky en jenever door onze distillateur en smul van heerlijke gerechten van de winterbarbecue.

Wanneer: zaterdag 16 & zondag 17 december
Tijd:  tussen 13:00 - 18:00 uur
Kosten: gratis 

meer info over de kerstproeverij

Possible Landscapes

Expositie Possible Landscapes

De expositie 'Possible Landscapes' is het laatste onderdeel van het Gronings Vuur programma 'Onze Grond in het Oldambt' en is nu gratis te bezichtigen bij ons in De Graanrepubliek tot 12 december. Deze tentoonstelling toont visuele resultaten van co-creatiesessies waarbij diverse belanghebbenden uit het Oldambt toekomstige ideeën voor het gebied hebben ontworpen in reactie op hedendaagse uitdagingen, met de thema's water, voedsel, (land)bouw en de mens.

Wanneer: iedere zaterdag tot 12 december
Tijd:  tussen 10:00 - 18:00 uur
Kosten: gratis 

meer info over de expositie

Boek onze Experience Tour

Ervaar de kracht van de Groningse Dollardbodem tijdens de Graanrepubliek Experience! Je kunt bij ons elke zaterdag om 14.30 uur een Experience Tour ervaren die ongeveer 60 minuten duurt. Tijdens de Graanrepubliek Experience nemen wij je mee op een reis door onze stokerij, brouwerij en bakkerij. De plek waar onze makers de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten. Als je geluk hebt zie je de makers aan het werk. We sluiten de tour af met een proeverij plank in ons Proeflokaal, inclusief Hooghoudt jenever, Eggens bier en brood van Bakker Wiebrand. Liever alcoholvrij? Dit is uiteraard ook mogelijk. 

Wanneer: iedere zaterdag
Tijd: +/- 60 minuten
Kosten: € 17,50

meer info over de experience tour

Beleef de Hooghoudt cocktail workshop

Ontdek de kunst van het cocktail maken met de Hooghoudt cocktailworkshop! Van de klassieke Pornstar Martini tot de smaakvolle Bourbon barrel aged sour en van de frisse Dutch Paloma tot de krachtige Espresso Martini; bij ons leer je hoe je deze hippe cocktails moeiteloos uit je shaker schudt. Bovendien ontvang je een handig receptenboekje zodat je thuis verder kunt experimenteren. 

Wanneer: iedere zaterdag en zondag
Tijd: +/- 120 minuten
Kosten: € 29,50 p.p.(vanaf 20 personen)

meer info over de workshop