Bezoek ons

Evenementen

Ontdek onze aankomende evenementen en workshops

Ontdek onze evenementen

Graan Republiek // Douwe de Boer
shape 1 gele gewei

Zien we jou tijdens het Oogstfeest op 14 & 15 oktober?

Op zaterdag 14 & zondag 15 oktober wordt het Oogstfeest georganiseerd door de Graanrepubliek en haar leden. Vanaf 13:00 openen onze brouwerij, stokerij, bakkerij en horeca hun deuren! Kom genieten van workshops, proeverijen en alle producten van onze coöperatie; bier, whisky, gin, brood. Tijdens het Oogstfeest zorgt de foodtruck van De Graanrepubliek voor heerlijke snacks, en er zijn tal van andere lekkernijen om te proeven.

Wanneer: zaterdag 14 oktober & zondag 15 oktober
Tijd: 13:00 tot 19:00
Kosten: Gratis entree                                                                                                

Meer info over het oogstfeest

Boek onze Experience Tour

Ervaar de kracht van de Groningse Dollardbodem tijdens de Graanrepubliek Experience! Je kunt bij ons elke zaterdag om 14.30 uur een Experience Tour ervaren die ongeveer 60 minuten duurt. Tijdens de Graanrepubliek Experience nemen wij je mee op een reis door onze stokerij, brouwerij en bakkerij. De plek waar onze makers de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten. Als je geluk hebt zie je de makers aan het werk. We sluiten de tour af met een proeverij plank in ons Proeflokaal, inclusief Hooghoudt jenever, Eggens bier en brood van Bakker Wiebrand. Liever alcoholvrij? Dit is uiteraard ook mogelijk. 

Wanneer: iedere zaterdag
Tijd: +/- 60 minuten
Kosten: € 17,50

meer info over de experience tour

Beleef de Hooghoudt cocktail workshop

Ontdek de kunst van het cocktail maken met de Hooghoudt cocktailworkshop! Van de klassieke Pornstar Martini tot de smaakvolle Bourbon barrel aged sour en van de frisse Dutch Paloma tot de krachtige Espresso Martini; bij ons leer je hoe je deze hippe cocktails moeiteloos uit je shaker schudt. Bovendien ontvang je een handig receptenboekje zodat je thuis verder kunt experimenteren. 

Wanneer: iedere zaterdag en zondag
Tijd: +/- 120 minuten
Kosten: € 29,50 p.p.(vanaf 20 personen)

meer info over de workshop