Bezoek ons
shape 1 gele gewei

Bierfestival 8 & 9 juni

Ontdek het beste van de biercultuur tijdens het jaarlijkse Bierfestival in Bad Nieuweschans! Op zaterdag 8 & zondag 9 juni verwelkomen we je graag op twee verschillende locaties in Bad Nieuweschans; In de Oude Remise en bij Café Reiderland. De proeverijen en het bierfestival een samenwerking is tussen Eggensbier, cafe Reiderland en de Graanrepubliek.

Op 7, 8 en 9 juni kun je in de Voorstraat genieten van een smaakvolle mix van activiteiten, waaronder foodtrucks, een scala aan biermerken en liveoptredens georganiseerd door café-restaurant Reiderland. Voor meer informatie, bezoek www.reiderland.net.

Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni wordt de feestvreugde naar een hoger niveau getild op locatie Oude Zijl 1 in Bad Nieuweschans met bierproeverijen door Martijn Eggens! Bekijk hieronder het programma van de Oude Remise.  

Praktische informatie

  • Zaterdag 8 juni & zondag 9 juni
  • Zie programma
  • Zie programma

Oudezijl 1, 9693 PA Bad Nieuweschans

Reisinformatie

Programma Oude Remise

 

zaterdag 8 juni

13:00 – 14:30 Eggens bierproeverij door Martijn Eggens. Rondleiding door de brouwerij inclusief proeverij van 4 speciaalbieren. Kosten: € 25,00 p.p.

Opgeven via Laurens.speek@graanrepubliek.nl

14:00 – 14:30 Rondleiding door de brouwerij. Kosten: gratis.

15:30 - 17:00 Eggens bierproeverij door Martijn Eggens. Rondleiding door de brouwerij inclusief proeverij van 4 speciaalbieren.  Kosten: € 25,00 p.p.

Opgeven via Laurens.speek@graanrepubliek.nl

Zondag 9 juni

14:00 – 15:30 Eggens bierproeverij door Martijn Eggens. Rondleiding door de brouwerij inclusief proeverij van 4 speciaalbieren. Kosten: € 25,00 p.p.

Opgeven via Laurens.speek@graanrepubliek.nl

15:00 – 15:30 Rondleiding door de brouwerij. Duur: 0,5 uur. Kosten: Gratis.

NB: Opgeven voor de proeverijen van Eggens via Laurens.speek@graanrepubliek.nl. Voor de rondleiding door de brouwerij hoef je je niet op te geven. 

Kom de Graanrepubliek ontdekken

Laat je verrassen door de verschillende smaken van de Graanrepubliek. 

Tot 8 & 9 juni!

Voor vragen kun je terecht via info@graanrepubliek.nl

Routebeschrijving? Klik hier!