Bezoek ons
Ontdek de Graanrepubliek
shape-186 orange

Bezoek de Graanrepubliek

De Graanrepubliek is met haar locatie in de Oude Remise een plek waar alles van de coöperatie samenkomt. De plek waar de boeren, makers en experts de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten gemaakt van Gronings graan. Ontdek ons monumentale pand door middel van rondleidingen of workshops die je kennis laten maken met onze brouwerij, stokerij, bakkerij en het restaurant 'het Proeflokaal'. 

Openingstijden

Wij zijn alleen op zaterdagen van 10:00 tot 18:00 geopend voor bezoekers.

Een unieke locatie voor jouw evenement of vergadering

Bij de Graanrepubliek bieden we onze prachtig gerenoveerde ruimte aan voor verschillende doeleinden. Denk aan vergaderruimtes, werkplekken, borrels, diner of een evenement met onze eigen foodtruck! Een moderne ruimte vol historie, voor zakelijke en privégelegenheden. Voor vergaderingen en banketten kunnen wij al onze faciliteiten ter beschikking stellen van zondag tot en met vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. 

Bekijk onze verhuurmogelijkheden en vertel ons in het onderstaande formulier over je komende evenement of bijeenkomst. We helpen graag!

overzicht verhuur

Heb je hulp nodig bij je volgende evenement of wil je vooraf een ruimte reserveren?

Van het organiseren van een intieme bijeenkomst tot een inspirerende conferentie - wat je ook in gedachten hebt, wij hebben de ervaring om je te helpen. Je wilt iets organiseren, maar weet niet zeker waar te beginnen? Vul het formulier in en samen kijken we hoe we jouw ideeën kunnen uitvoeren.

 

Experience Graanrepubliek

Onze Graanrepubliek Experience

Wil je van alles wat proeven en ervaren? Reserveer dan een Graanrepubliek Experience en krijg zo een uniek kijkje in onze bakkerij, stokerij en brouwerij. Bekijk de mogelijkheden die we momenteel aanbieden, of neem direct contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken.

reserveer een graanrepubliek experience

Restaurant het Proeflokaal

Proef de Graanrepubliek

Het hart van de Remise is natuurlijk het proeflokaal. Hier kun je na jouw ervaring in de Graanrepubliek aanschuiven voor een lunch, een proeverij of een drankje van onze selectie.

Wij zijn iedere zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend voor het publiek. Maak een reservering om ervoor te zorgen dat je verzekerd bent van een tafel. En bekijk hier ons menu.

 

reserveer een tafel

Neem direct contact met ons op

Wij helpen je graag bij het plannen van jouw bezoek aan ons nieuwe Oude Remise. Vul ons formulier in of stuur ons een e-mail.

Contact ons

Agenda

Bekijk wat er de komende tijd op de agenda staat bij de Graanrepubliek.

bekijk de agenda

Het Proeflokaal