Bezoek ons

Contact

Op deze pagina vind je onze openingstijden, hoe je ons kunt vinden en alles wat je verder nog wilt weten voor jouw bezoek. Je kunt ook een Graanrepubliek Experience boeken, maar ook spontaan binnenlopen.

Bezoek ons

Plan je bezoek

Open
Wij zijn elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend voor het publiek.
 
Ons bezoekadres
9693 PA Bad Nieuweschans
Groningen
 
Reizen met de trein
Vanaf centraal station Groningen is er een rechtstreekse verbinding naar Bad Nieuweschans. Binnen 45 minuten zorgt Arriva ervoor dat je met de trein bij onze locatie bent. De Graanrepubliek is slechts 1 minuut lopen van het treinstation gevestigd. Bekijk de actuele treintijden op 9292.nl en stap uit bij station Bad Nieuweschans. 

Auto
Neem afslag 15 naar Bad Nieuweschans, plan je reis op de ANWB-routeplanner.
 
Parkeren
Parkeren kan achter het treinstation van Bad Nieuweschans vanaf dit parkeerterrein is het 200 meter lopen tot je op onze locatie bent. Onze locatie is namelijk tegenover het treinstation!

Het Proeflokaal

De Graanrepubliek heeft een sfeervol restaurant met een zonnige buitenterras. Het restaurant bevindt zich in het rechterdeel van de Remise. Ons menu bestaat voornamelijk uit lokale producten, zoals brood van bakker Wiebrand en mosterd van de rust gewassen. De perfecte gelegenheid om zelf een heerlijk broodje te eten, koffie, thee of limonade te drinken.

Bekijk het menu hier.

Open
Wij zijn elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend voor het publiek.

Locatie huren?
Neem dan contact met ons op via reserveringen@graanrepubliek.nl of bel naar +31 642139009

 

 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of een verzoek? Neem dan contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen. We streven ernaar om je zo spoedig mogelijk antwoord te geven op het door jou opgegeven e-mailadres.