Bezoek ons

Onze producten

Bakker Wiebrand Brood

Bakker Wiebrand

Je kunt de broden van Bakker Wiebrand nog steeds bij ons krijgen. Bakker Wiebrand gebruikt alleen 100% natuurlijk desem, zonder toevoegingen. Al het lekkers wordt in onze eigen bakkerij bereid, en al onze artikelen zijn biologisch.

Haverklaverdrinken

Haverklaver melk

De haver in onze haverklavermelk is ingezaaid met een onderlaag van klaver en veldbonen. Waarom? Door de klaver en de veldbonen kan de haver dieper wortelen en de stikstof actief vastleggen. Maar we verbouwen niet zomaar klaver, we vinden honingklaver de onbetwiste smaakwinnaar omdat die een heerlijke kruidensmaak aan onze melk geeft. En de veldbonen voegen een extra stoot eiwitten toe! We hebben ook een barista Haverklaver melk om mooi schuim te maken.

Yespers granola

De missie van Yesper is om voorgoed een einde te maken aan voedselverspilling. Bij Yesper wordt fruit gered en verwerkt tot creatieve en vooral lekkere producten. Voor hun granola wordt het geredde fruit gebruikt met een samenstelling van knapperige voedzame noten, zaden, pitten en wat extra gedroogd fruit. Dit is geen doorsnee granola: de havervlokken zijn zachtjes geroosterd, zodat ze heerlijk knapperig en zoet zijn op de natuurlijke manier.

Kom meer te weten over de ontwikkeling van onze producten.

Bekijk onze nieuwste experimenten en graansoorten.

het graanlab