Bezoek ons

Klassiek Brunchconcert de Graanrepubliek

Wanneer: zondag 19 maart aanstaande
Tijd: 11.00 - 13.00 uur
Wat: klassiek Brunchconcert
Kosten: 34,50 euro per persoon


Op zondag 19 maart aanstaande openen we officieel onze deuren voor het publiek. Dat doen we door af te trappen met een klassiek Brunchconcert. Je bent welkom vanaf 10.30 uur in de Oude Remise. Na het concert staat er een brunch voor je klaar in ons restaurant het Proeflokaal. 

Over de brunch
- Koffie/thee/diverse sappen
- Verschillende brood soorten en beleg
- Luxe brood soorten en Groningse specialiteiten
- Boeren yoghurt met granola
- Betaling gaat achteraf in het Proeflokaal

Wil je hierbij aanwezig zijn? Reserveer dan een plek via het formulier. Let op: de reservering wordt via de mail bevestigd. Reserveer snel, we hebben namelijk een beperkt aantal plekken.

Over het klassieke optreden
Ervaar de Oude Remise op een unieke manier waarbij smaak en muziek samenkomen. Ibolya Vorosvary, in Hongarije geboren Nederlandse altviolist, violist en componist, zal een optreden voorzien met haar beste vriendinnen collega's, Luca Altdorfer en Noemi Lak, die ook altviolisten zijn. Ibolya studeerde in Boedapest en later voltooide ze haar studies aan het Prins Claus Conservatorium en de Haute École Musique de Genève. Haar meester was Mate Szucs, de solo altviolist van de Berliner Philharmoniker. Veel internationale muziekconcours absolute winnaar was. Onder de pandemie won ze online concouren zoals 12th World Open Online Music Competition of World Vision Music Contest. Ze liep stage bij het Noord Nederlands Orkest, Antwerp Symphony Orchestra. Ze werkt veel samen met het Nootstroom orkest en het Noordpool Orkest. Naast haar solo optredens is ze ook actief als componist. Ze componeerde voornamelijk filmmuziek. Haar grote project is dat ze een epische filmmuziekstijl kan bouwen op haar solo-instrument. Ze maakt arrangementen van alle soorten muziekstijlen die ze integreert in haar uitvoeringen.