Bezoek ons

Beleef de Hooghoudt cocktail workshop

Ontdek vanaf 14 mei de kunst van het cocktail maken met de Hooghoudt cocktailworkshop! Van de klassieke Pornstar Martini tot de smaakvolle Bourbon barrel aged sour en van de frisse Dutch Paloma tot de krachtige Espresso Martini; bij ons leer je hoe je deze hippe cocktails moeiteloos uit je shaker schudt. Bovendien ontvang je een handig receptenboekje zodat je thuis verder kunt experimenteren. En wil je na de workshop zelf aan de slag met het organiseren van een cocktailparty? Geen probleem, in onze slijterij vind je alle benodigde dranken en ingrediënten. Leer samen met je vrienden in slechts 2 uur tijd de kunst van het cocktail maken!

reserveer jouw cocktail workshop

Praktische informatie

  • 29,50 euro per persoon
  • +/- 120 minuten
  • Op zaterdagen en zondagen te boeken vanaf 10 personen
  • Op maandag t/m vrijdag vanaf 20 personen
  • Er is een maximum van 50 personen voor de cocktail workshop
  • Vanaf 14 mei beschikbaar

reserveer jouw cocktail workshop

Wat kun je verwachten?

Laat je verrassen tijdens de Hooghoudt cocktail workshop en ontdek de kunst van het cocktail maken! Onze ervaren gids neemt je mee op een reis door de wereld van cocktails en laat je vol passie zien hoe je de meest smaakvolle en hippe cocktails maakt.

Leer cocktail maken als een pro

Ontdek hoe je de klassieke Pornstar Martini, de frisse Dutch Paloma, de krachtige Espresso Martini en de smaakvolle Bourbon barrel aged sour maakt. Je leert niet alleen hoe je de verschillende ingrediënten mixt en shaken, maar ook welke technieken je kunt gebruiken om de perfecte smaak en textuur te creëren.

Indrukwekkende ambiance

Tijdens de workshop geniet je van een indrukwekkende ambiance in onze workshopruimte in de Hooghoudt stokerij of op ons terras bij mooi weer. 

Cocktail receptenboekje

Na afloop van de workshop ga je naar huis met een handig cocktail receptenboekje zodat je thuis verder kunt experimenteren. En als je zelf een cocktailparty wilt organiseren, dan kun je alle benodigde dranken en ingrediënten vinden in onze slijterij.

Leer cocktails shaken

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu via onderstaande link en leer in slechts 2 uur tijd hoe je de beste cocktails maakt als een echte professional!

Voor vragen kun je terecht via info@graanrepubliek.nl

reserveer jouw cocktail workshop