Bezoek ons
shape 1 gele gewei

Oogstfeest 14 & 15 oktober

Op zaterdag 14 & zondag 15 oktober wordt het Oogstfeest georganiseerd door de Graanrepubliek en haar leden. Vanaf 13:00 openen onze brouwerij, stokerij, bakkerij en horeca hun deuren! Kom genieten van workshops, proeverijen en alle producten van onze coöperatie; bier, whisky, gin, brood. 

Tijdens het Oogstfeest kun je meer te weten komen over het brouwproces van bier tijdens een workshop met onze brouwer. Ook kun je de wereld van whisky en gin verkennen met onze distillateurs en krijg je meer inzicht in de wereld van graan vanuit het perspectief van onze graanexperts. Tijdens het Oogstfeest zorgt de foodtruck van De Graanrepubliek voor heerlijke snacks, en er zijn tal van andere lekkernijen om te proeven. 

Praktische informatie

  • Op zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober
  • Van 13.00 t/m 19:00 uur
  • Gratis entree

Oudezijl 1, 9693 PA Bad Nieuweschans

Reisinformatie

In samenwerking met Gronings Vuur

Onze samenwerkingspartner Gronings Vuur organiseert op 14 oktober ook een Oogstfeest. Zij doen dit bij De Wilgenborg in Blauwestad. Op zaterdag 14 oktober is daar 's avonds tevens de muzikale verhalenavond Tot op de Bodem van Gronings Vuur te bezoeken. Zorg dat je erbij bent en koop je ticket hier.

NB: Het Oogstfeest van Gronings Vuur is dus niet bij ons op het terrein. Als je in de auto stapt, dan ben je binnen 20 minuten in Blauwestad. 

meer info Gronings Vuur

Kom de Graanrepubliek ontdekken

Laat je verrassen door de verschillende smaken van de Graanrepubliek. Geniet van workshops, proeverijen en live muziek. 

Tot 14 & 15 oktober!

Voor vragen kun je terecht via proeflokaal@graanrepubliek.nl

Routebeschrijving? Klik hier!